Új Széchenyi terv logó

Projekt neve

„Regionális jenetőségű fejlesztés az Alfa-Tóth Kft-nél”

Projekt azonosítószám

DDOP-1.1.1/D-10-2010-0035

Kedvezményezett neve és elérhetősége

ALFA-TÓTH Épületasztalos és Kereskedelmi Kft. (7400 Kaposvár, Szent László u. 5-7.)

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége

DDRFÜ – Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft., 7400 Kaposvár, Szántó u. 5.

Projekt leírása:

A pályázó vállalkozás a Dél-dunántúli Régió egyik legsikeresebb minőségi nyílászárókat gyártó vállalkozása, amely a folyamatosan terjeszkedő piaci igényeket kielégítendő, egy új üzemet épít fel Kaposvár egyik ipari parkjában. A cég gazdálkodási mutatóit elemezve figyelemre méltó, 10% feletti árbevétel-arányos jövedelmezőséget tapasztalunk, ami kiemelkedő nem csak a hátrányos helyzetű régióban, hanem az egész országban is a hasonló jellegű vállalkozások között.
A projekt keretében 1324 m2 bruttó alapterületű üzem a hozzá szervesen kapcsolódó irodával kerül felépítésre, amely energiaszükségletét részben megújuló energiaforrások felhasználásával biztosítja.
A projekttől minimálisan elvárt eredmény az árbevétel növelése a fajlagos eredményesség megtartása mellett, valamint a piaci részesedés növelése, a kapacitás növeléséből származó jobb nyújtott szolgáltatás-minőségből fakadó expanzió által. A cég országos szinten is részt kíván venni ingatlanfejlesztési projektekben, ahol a nagyobb mennyiségű nyílászáró gyártáshoz is elegendő kapacitással fog rendelkezni.

www.nfu.hu
www.energiakozpont.hu

Regionális jelentőségű fejlesztés az Alfa-Tóth Kft-nél

 

Új Széchenyi terv logó

Projekt neve

„Komposztálást népszerűsítő projekt az ALFA-TÓH Kft. szervezésében”

Projekt azonosítószám

KEOP-6.2.0/A/09-2010-0101

Kedvezményezett neve és elérhetősége

ALFA-TÓTH Épületasztalos és Kereskedelmi Kft. (7400 Kaposvár, Szent László u. 5-7.)

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége

Energia Központ Nonprofit Kft. (1134 Budapest, Váci út 45.)

Projekt leírása

Az ALFA-TÓTH Kft. sikeresen pályázott a KEOP-2009-6.2.0/A jelű „Fenntarthatóbb életmódot és fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek” című kiírás keretében. A megvalósult projekt során 300 db 1 m3-es, minőségi, felületkezelt, tölgyfa komposztálóláda kiosztására került sor Derecske lakosai körében. A ládák kiosztásához kapcsolódóan széleskörű kommunikáció segítségével tájékoztatta a pályázó Derecske, valamint Hajdú-Bihar megye lakóit az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósult környezettudatos szemléletet népszerűsítő beruházásról.

www.nfu.hu
www.energiakozpont.hu

Magyarország megújul logó